VM - Shopping cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Veilig winkelen

 

Onze webshop is aangesloten bij de WebwinkelKeur. Deze partij screent bedrijven op betrouwbaarheid en geven klanten een extra beveiligingslaag die ze beschermd tegen oplichting en fraude.

Bij ons staat service op de eerste plaats en wij zullen er alles aan doen om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Gaat er iets fout? Dan komen we altijd met een oplossing waar je een goed gevoel aan overhoudt, zelfs wanneer je de fout zelf gemaakt hebt.

SSL verbinding

Onze hele website werkt via een beveiligde SSL verbinding. Dit betekend dat alles wat je in en op onze website doet beveiligd verzonden wordt.

Veilig Betalen

Alle betalingen verlopen via een Payment Providers. Alle communicatie tussen ons en de banken gebeurt op de hoogst mogelijk beveiligde verbinding.

Daarbij zorgen Payment Providers voor een extra bescherming tussen de klant en de webshop. Je hebt als klant hierdoor een extra zekerheid dat je geld goed terecht komt. Ook als er iets fout gaat ben je als klant beter beschermd dan wanneer wij de betalingen zelf zouden afhandelen.