VM - Shopping cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Welkom in de winkel

Welkom in de webwinkel van FRG Laser-Graveren. De mogelijkheden om producten te graveren zijn bijna oneindig. Standaard hebben we een aantal producten die u hier kunt bestellen, uitgevoerd in uw eigen design of standaard uitvoering. Heeft u zelf ideeën of wensen schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. ( infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Ook kunt u zelf de materialen aanleveren om te graveren of snijden. Hoe groot of hoe klein uw opdracht is alles is mogelijk.
 
In de webwinkel ziet u voorbeelden met prijzen. De producten kunnen altijd iets afwijken van de foto's in de webwinkel. 
Omdat elk materiaal anders reageert kunnen we nooit 100% garanderen hoe de gravure wordt. Mocht het fout gaan zullen we altijd meedenken om samen tot een passende oplossing te komen.
 
Hout is een natuur product. Ons hout is goed gedroogd. Door schommeling in temperatuur, vochtigheid en licht kunnen altijd kleine scheurtjes of verfletsing van foto,s ontstaan.
       
       Vanaf 01 januari 2020 worden bestellingen vanaf Euro 10,-- in Lelystad gratis bezorgd. (bij bestellingen in webshop selecteer ophalen)
 
Verpakkingsmaterialen:
 
         Voor het verzenden van onze producten gebruiken wij zoveel mogelijk gebruikte verpakkingsmaterialen.
         Het gaat om dozen en vulmateriaal zoals noppenfolie e.d.
         Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.
 
 
Prijzen
 
Onze prijzen zijn transparant:
 
Geen Opstartkosten · Geen instelkosten . Geen Prijs per Letter · Geen Prijs per Minuut
 
Wat kost het graveren? Dat is natuurlijk de meest gestelde vraag. We willen het uniek maken van producten zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom kun je bij ons producten laten personaliseren zonder opstartkosten, instelkosten, prijs per letter of tijd.
Zo kun je elk cadeau uniek maken voor een zeer schappelijke prijs.
 
Aanleveren logo
  • De volgende type bestanden kunnen aangeleverd worden: GIF, TIF, TIFF, BMP, JPG. Grote voorkeur voor vector of EPS!
  • Waarom gaat de voorkeur uit naar een EPS bestand i.p.v. een JPG bestand? Dit komt omdat er een groot verschil is in de opbouw van een EPS bestand en een JPG bestand. Een EPS bestand bestaat namelijk uit lijnen en een JPG bestand uit pixels. Ga je een JPG bestand vergroten dan worden de pixels vergroot en wordt de afbeelding minder scherp. De kwaliteit gaat dan achteruit. Dit is bij een EPS bestand niet het geval omdat de lijnen niet veranderen en de kwaliteit dus hetzelfde blijft!